Dans

With distinction

     Met buitengewoon goede cijfers geslaagd die ikzelf ook niet had zien aankomen. Natuurlijk ontzettend trots dit te hebben behaald. Dank aan iedereen die mij hierbij heeft gesteund en geholpen!

dancewantsyou

Joske danst weer

Ja velen zullen het niet geloven, maar het is waar. Niet met de voetjes op de vloer weliswaar maar met een paar wielen. Sinds kort heeft ze een sportrolstoel in bruikleen en krijgen we les van Erwin en Annemieke die ons de basis beginselen van het rolstoeldansen bijbrengen. Als het mee zit beschikken we binnenkort ook over een eigen op maat gemaakte dansrolstoel die deels door vergoeding van de gemeente en deels door een bijdrage van NOC/NSF kan worden aangeschaft Maar nu in ieder geval weer samen op de dansvloer! Iets wat tot voor kort onvoorstelbaar leek maar nu toch werkelijkheid is.

Examen

Op zondag 22-10-2023 was het zover, eindelijk na de corona periode weer kunnen trainen en leren voor het dansleraar examen. onder de bezielende leiding van Stella Ponne hebben we de afgelopen twee jaar naar dit doel toegewerkt. Samen met Gaby, Babs en Monique die ook de cursus volgden hebben we dit IDTA Associate Ballroom examen afgelegd.
De uitslag zal nog even op zich laten wachten maar zowel Gaby als ik hebben er een goed gevoel over. En als dit gevoel klopt dan heeft Danscentrum de Groot er twee professionals bij. 😀

En zo is het allemaal begonnen
Gestart bij Dansschool Molin in de Vondelstraat in Amsterdam, met de toenmalige leraar Ton van Esch meeverhuist naar zijn dansschool in de Warmondstraat. Daar de medaltesten gedaan en is het dansvirus aangewakkerd. Gestart met wedtstrijddansen bij de NDO. Destijds was er een enorme belangstelling voor het stijldansen en waren er in de lagere klasses wel meer dan 100 paren per klasse. Het was een kunst om tussen al die paren op te vallen en de nodige promotiepunten te behalen.
Hoezo te oud...
Dietmar en Nellia bewijzen dat je nooit te oud bent om te dansen.
Let’s swing…..
Nog een paar uit de oude doos..
Fotoshoot Latin-American en Ballroom. Deze zijn volgens mij uit de begin jaren ’80 van de vorige eeuw!
Niet veel veranderd hé…….