Paardenpagina

Jessica (Jessy)

Jessica is geboren op 5 juni 1991 bij fokker M. van Mook te Alem en is ingeschreven bij het KWPN onder nummer 91.8521.

Als jonge 3 jarige merrie kwam Jessy bij ons. Zadelmak was ze wel maar verder zo groen als gras. Joske wilde de uitdaging wel aan gaan en haar beleren.
Dat heeft heel wat zweetdruppeltjes gekost want eigenwijs als ze als halfboed Arabische merrie is kon ze dus behoorlijk tegendraads zijn.

Na de nodige training is ze tot op M niveau gereden in de dressuur, springen deed ze met Johan maar dat was voor wedstrijden geen succes, alle hindernissen moesten eerst worden bekeken voordat ze werden gesprongen.
Op 10 augustus 2022 is zij helaas op 31jarige leeftijd overleden. Wij zullen haar missen!

Sharif Char (Sharif)

Sharif is geboren op 23-mei 2002 bij fokker R. d’Haen te Lelystad en is ingeschreven bij het AVS onder nummer A.11557.

Sharif is een heel vriendelijk en zeer leergierig paard en als hij je vertrouwt doet hij alles voor je.  Hij houdt van veel afwisseling. Daarom is Sharif ook zo veelzijdig, hij kan springen, crossen dressuur, grondwerk en tijdens de schriktraining is hij nieuwschierig naar alle elementen!Sharif kwam als 8 jarige ruin bij ons op stal als maatje voor Jessica en rijpaard voor Johan. Hij was al bereden bij de fokker maar niet uitgebracht op wedstrijden. Onze stalhulp Talitha heeft hem uitgebracht op dressurwedstrijden en heeft ook Cross- en spring trainingen met hem gedaan. Buitenritjes in de Almeerse bossen met zijn vriendinnetjes Jessy en Caliente vindt hij het leukst.